Informatie over de zorgverleners

Lees hier meer over de betrokken zorgverleners in Medisch Centrum Zwaansvliet. Een korte impressie van hun expertise en werkzaamheden.

Boots apotheek heeft alles in huis op het gebied van gezondheid en welzijn. U kunt er niet alleen terecht voor advies en dienstverlening rondom uw receptgeneesmiddelen, maar ook voor een uitgebreid assortiment health en beauty producten, bijvoorbeeld van ons eigen merk No7, het nummer 1 huidverzorgingsmerk van de UK.

Huisartsenpraktijk Zwaansvliet is een fusie tussen Huisartsenpraktijk Soetendaal en Huisartsenpraktijk Nunes Vaz. Wij zijn open voor alle patiënten, van studenten tot gezinnen tot expats tot ouderen. Wij bieden een breed pakket aan diensten aan en verschillende diagnostische mogelijkheden.

Reinier Haga MDC is een landelijk opererend huisartsenlaboratorium opgericht in 1991 en vanaf 2015 onderdeel van de Reinier Haga Groep. Bij Medisch Centrum Zwaansvliet verzorgt Reinier Haga MDC dagelijks de bloedafname van 08:00 uur tot 11:00 uur. Bij deze bloedafnamelocatie kunt u terecht met een aanvraagformulier van uw huisarts/specialist voor bloedafname en het inleveren van ander lichaamsmateriaal. De kernactiviteiten van Reinier Haga MDC zijn laboratoriumonderzoeken in bloed, urine, feces en andere lichaamsmaterialen op het gebied van: Klinische Chemie, Medische Microbiologie, Medische Immunologie, Pathologie (Histologie en Cytologie) en Pharmacie. De laboratoriumspecialisten staan 24 uur per dag paraat om advies te geven aan uw huisarts. Hiermee kunnen we gezamenlijk zorgen voor de beste zorg aan u als patiënt.

Mohs Klinieken is een gerenommeerd Zelfstandig Behandel Centrum voor hoogwaardig dermatologische (huid) zorg. Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van huidkanker (oncologie) en spataderen (flebologie). Naast de oncologische en flebologische zorg, biedt Mohs Klinieken het volledige pakket dermatologische zorg (huidziekten). We zijn door alle verzekeraars gecontracteerd.

Met elf enthousiaste zorgmedewerkers biedt wijkteam Amsterdam Zuid professionele verzorging en verpleging aan huis. Onze werkwijze – Uw zorgvraag; dat is ons uitgangspunt. Daarbij werken wij samen met uw huisarts, specialist in het ziekenhuis of andere zorgverlener om u passende zorg te bieden.

Buurtzorg is een thuiszorgorganisatie die met kleine teams, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en (wijk)ziekenverzorgenden, zorg levert aan huis. Het gaat hierbij onder andere om verpleging, persoonlijke verzorging, casemanagement dementie en PGB- indicaties.

Diëtistenpraktijk Renate de Schaap geeft persoonlijk voedings- en dieetadvies aan kinderen en volwassenen, o.a. bij diabetes mellitus, overgewicht, ondergewicht, hart-en vaatziekten, darmklachten, eetstoornissen, COPD, Fodmap, Parkinson, voedselallergieën en intoleranties.

U kunt bij de ervaren huidtherapeuten van Huidkliniek Amsterdam Zuid terecht met uw vragen over de huid. Reeds 25 jaar ervaring maken dat u in goede handen bent als het gaat om acne, overbeharing, pigmentvlekken, skintags, schimmelnagels, lymfoedeem, postoperatieve zorg (littekens), huidanalyse of huidverbetering algemeen. Dionne Linskens heet u samen met haar team van harte welkom op deze prachtige locatie.

Fouché Medical biedt sinds ongeveer 15 jaar diverse medische keuringen aan in Amsterdam, Bilthoven en Utrecht. De medische keuringen die worden aangeboden zijn onder andere: rijbewijskeuringen en verlengingen, afsluiten verzekering of hypotheek, arbeidsongeschiktheid, diverse sportkeuringen, keuringen voor studie of werk in het buitenland, adoptie, alsook verschillende gezondheidsverklaringen.

Zonnehuis Wijkverpleging voor aandachtvolle verpleegkundige zorg bij u thuis, ook de meer complexe zorg. Ons team is ervaren en bekend in de wijk. Wij kunnen bovendien, indien wenselijk, een beroep doen op de expertise van onze specialistische verpleging en het kennis- en behandelcentrum ouderen van Zonnehuisgroep Amstelland en zo flexibel en deskundig handelen in elke situatie.